Campionate

FOTO şi VIDEO Două lucruri pe care nu le-ai văzut în Arsenal - United :D

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 ianuarie 2012

Chiar dacă Arsenal - Manchester United a fost unul dintre cele mai urmărite meciuri ale acestui final de săptămînă, nu toţi telespectatorii au putut vedea exact ce s-a întîmplat în Londra, pe Emirates Stadium.

Pentru doar două secunde, Rooney a fost protagonistul unei secvenţe extrase mai degrabă din filmele pentru adulţi decît dintr-un meci de fotbal. Acuzînd dureri la spate, după ce a fost lovit cu cotul de Ramsey, atacantul lui Manchester a fost ajutat de Lindegaard să se ridice, rezultînd o imagine amuzantă pentru telespectatori, care l-a susprins chiar şi pe colegul celor doi, Patrice Evra.

O altă fază memorabilă a avut loc în minutul 74 al meciului, cînd Arsene Wenger a decis să-l înlocuiască pe Oxlade-Chamberlain cu Andrei Arşavin spre nemulţumirea evidentă a căpitanului Robin Van Persie, care a dezaprobat vizibil mutarea tehnicianului (VEZI AICI IMAGINILE VIDEO).

Meciul Arsenal - Manchester United s-a terminat cu scorul de 1-2, golurile fiind marcate de Robin Van Persi, respectiv Valencia şi Welbeck.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.