Campionate

Vestiar în aer. Atac sub centură la Mourinho: ”Tu n-ai fost fotbalist!”

Sergio Ramos s-a contrat cu Jose Mourinho după meciul pierdut de Real în faţa Barcelonei

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marca a dezvăluit ieri cum l-a pus la punct fundaşul Sergio Ramos pe tehnicianul portughez după 1-2 cu Barcelona în Cupă.

Jose Mourinho riscă să piardă vestiarul la Real, dacă nu cumva l-a pierdut deja. Cotidianul Marca, apropiat clubului, a dezvăluit ieri schimbul dur de cuvinte care a avut loc la antrenament, după acel 1-2 cu Barcelona în "sferturile" Cupei Spaniei. Antrenorul l-a atacat direct pe Sergio Ramos, dar a avut marea surpriză de a se vedea nu numai contrat de fundaşul madrilen, ci chiar pus la punct. Iată dialogul aşa cum Marca l-a redat chiar pe prima pagină:

Mourinho (către Ramos): M-aţi ucis în zona mixtă.
Ramos: Nu, Mister. Dumneavoastră aţi citit doar ce au scris ziarele, nu tot ceea ce am spus noi.
Mourinho: E clar. Voi, spaniolii, aţi cucerit Cupa Mondială şi acum sînteţi protejaţi de amicii din presă...ca şi portarul.

Casillas, care lucra 30 de metri mai încolo, alături de ceilalţi goalkeeperi, l-a auzit şi i-a strigat de unde se afla: "Mister, aici lucrurile se spun în faţă, da?".

Mourinho (se face că plouă şi i se adresează tot lui Ramos): Unde erai la primul gol, Sergio?
Ramos: Îl marcam pe Pique.
Mourinho: Dar trebuia să-l marchezi pe Puyol.
Ramos: Da, dar făceam greşeli cu Pique şi am decis să schimbăm marcajul.
Mourinho: Dar ce, acum faceţi şi pe antrenorii?
Ramos: Nu, dar depinde de cursul pe care-l ia meciul. Apar situaţii în care trebuie schimbat marcajul. Şi cum n-aţi fost niciodată fotbalist, nu ştiţi că uneori se întîmplă astfel de lucruri.

Jucător mediocru
Cînd afirmă că Jose n-a fost niciodată fotbalist, Sergio Ramos are în vedere trecutul modest al jucătorului Mourinho. Între 1980 şi 1987, portughezul a îmbrăcat tricoul unor formaţii modeste, Rio Ave, Belenenses, Sesimbra sau Comercio e Industria, dar niciodată pe al unui club mare.

Ronaldo l-a înţepat şi el
Mourinho a mai fost atacat o singură dată de cînd e la Real (2010), de Cristiano Ronaldo. Tot după un meci cu Barcelona, în care galacticii jucaseră defensiv, atacantul l-a chestionat ironic: "Şi noi cînd mai jucăm fotbal, Mister?". Dar înţepătura lui CR 7 n-a avut nici pe departe duritatea replicii date în final de Sergio Ramos.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.