Stranieri

VIDEO Chivu schimbat la pauză în Inter - Lazio 2-1: ”Nu a dat mereu siguranţă”

Chivu (dreapta) nu s-a descurcat nemaipomenit în duelurile cu lazialii

Articol de Constantin Popescu  —  Monday, 23 January 2012

Revenit în prima garnitură a Interului, la 2-1 cu Lazio, Cristi Chivu nu a rămas pe gazon decît în prima repriză. La vestiare, antrenorul Claudio Ranieri a decis să-l înlocuiască pe fundaşul stînga român cu Obi.

Vezi aici un rezumat al partidei Inter - Lazio 2-1.

”Nu a dat mereu siguranţă”, a explicat cotidianul ”La Gazzetta dello Sport” înlocuirea unui Chivu uneori ezitant. Agenţia ”Datasport” la nota cu 5,5, unul dintre cele mai mici calificative ale partidei, şi l-a caracterizat astfel: ”Chivu a suferit şi nu puţin în special la acţiunile lui Ledesma şi Gonzalez. Ranieri l-a schimbat cu Obi şi pentru a da mai multă forţă compartimentului median”.

Lazio a contat tot jocul pe Ştefan Radu. ”Datasport” i-a data acestuia nota 6 şi a scris despre el că ”a fost util în faza de impulsionare a ofensivei, ca întotdeauna. A atacat mai bine decît s-a apărat, dar nu a comis erori notabile”.

Victoria Interului, a 7-a consecutivă în Serie A, a fost decisă de golul din minutul 62 semnat de Pazzini, aflat însă în ofsaid. Milanezii au urcat pe locul 4, la 6 puncte în urma liderului Juventus.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.