Campionate

VIDEO Fluierat în premieră de suporterii Realului, Mourinho ameninţă că va pleca în iunie

Jose Mourinho a intrat în colimatorul fanilor Realului

Articol de Constantin Popescu  —  Monday, 23 January 2012

Conflictul mocnit cu principalii jucători spanioli de la Real a dus la un moment fără precedent pentru Jose Mourinho. Nici lui nu i-a venit să creadă cînd s-a auzit fluierat la meciul de pe ”Bernabeu” cu Athletic Bilbao (4-1), un mesaj clar că suporterii madrileni nu sînt de partea sa.

Vezi mai jos un rezumat al partidei Real Madrid - Bilbao 4-1.

Incidentul nu pare să-l deranjeze prea tare pe tehnicianul portughez. ”Este prima oară cînd sînt fluierat, dar stau liniştit. Aici şi Zidane a fost fluierat. Ronaldo şi Cristiano Ronaldo, Gheata de Aur, au păţit la fel. De ce să nu fiu fluierat şi eu? Nu este o problemă pentru mine. Zidane a răspuns cu fotbalul său şi cu altele, Ronaldo şi Cristiano de asemenea”, a zis Mourinho, completînd cu un avertisment: ”Poate va veni o zi în care o să le răspund fanilor şi atunci ei vor fi trişti”.

Pentru ”As”, ultima declaraţie e mai mult o ameninţare: ”Mourinho s-a schimbat radical în ultima perioadă. Pare că s-a săturat de Real şi vrea să plece, dezgustat de atacurile din presă şi de informaţiile dezvăluite din vestiar”.

Ca o confirmare, Jose a utilizat un ton mai dur: ”Eu nu m-am născut madridist, sînt un profesionist care apără clubul cu calităţile sale. Eu nu am cerut să antrenez Realul. Am fost sunat de preşedintele Florentino Perez, el mi-a cerut-o. Relaţia pe care o am cu acesta şi cu ceilalţi conducători nu are nici un fel de problemă. Îmi fac treaba mea şi nu se întîmplă nimic. Dacă s-ar fluiera într-un club unde nu se fluieră deloc, cum e la Chelsea, unde nu se fluieră nici măcar adversarii, atunci ar fi greu de acceptat”.

La final, o promisiune: ”Poate nu voi veni la conferinţele de presă mereu după victorii, dar voi fi întotdeauna prezent atuncă cînd pierdem. La eşec eu nu voi lipsi de la discuţiile cu mass-media . Victoriile sînt pentru alţii...”.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.