Campionate

VIDEO Ronaldo întreţine discordia la Real. Cu ce furie l-a privit pe Xabi Alonso!

Relația între Cristiano Ronaldo și Xabi Alonso nu este tocmai amicală

Articol de Constantin Popescu  —  Monday, 23 January 2012

La Real Madrid nu există doar conflictul dintre Jose Mourinho şi jucătorii spanioli. În paralel s-a produs o răceală evidentă şi între ultimii cu fotbaliştii portughezi, apăraţi mereu de antrenor, conaţionalul lor. O demonstrează un episod petrecut la partida cu Bilbao (4-1).

Era minutul 28. Cristiano Ronaldo a avut o intervenţie aspră asupra lui Susaeta şi, văzînd că arbitrul se pregăteşte să-i dea catonaşul galben, a răbufnit cu gesturi foarte nervoase. Nu s-a potolit, ci a continuat să protesteze. Atunci a intervenit Xabi Alonso, care l-a împins pentru a-l îndepărta pe lusitan de ”central” şi a evita chiar o posibilă eliminare.

Vezi mai jos momentul în care Cristiano se uită urît la Xabi.

Golgeterului Realului nu i-a convenit deloc gestul colegului său, căruia, în semn de dezaprobare, i-a aruncat o privire furioasă, de parcă îi venea să-l mănînce de viu. ”Despre acest moment se va mai vorbi”, a comentat ”As”, convins că la Real vor mai apărea episoade asemănătoare.

Nu-i primul ”meci” între Cristiano Ronaldo şi Xabi Alonso. Un altul s-a produs în februarie 2010, la partida cu Villarreal (6-2). În minutul 87, portughezul a obţinut un penalty şi a vrut să bată tot el. A intervenit însă Xabi, reieşind un dialog tensionat:
”- Cris, lasă-mă să trag eu. Nu am marcat deloc sezonul ăsta. Lasă-mă să dau şi eu un gol.
- Data viitoare, îţi promit.
- Nu, lasă-mă la acesta.”
Cu un rîs forţat, Ronaldo a continuat să asculte rugăminţile lui Xabi. A cedat într-un tîrziu, deşi fanii cereau să execute Raul. Xabi nu a ratat şi a făcut 6-2.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.