Tragedie

Tatăl tinerei decedate în 1991 îl acuză pe Răzvan Lucescu: "M-a chemat la secţie să îmi dea nişte «material»"

Răzvan Lucescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 23 January 2012

Lincu Miu (72 de ani), tatăl Georgicăi Miu, tînăra decedată în urma unui accident rutier în 1991 provocat de Răzvan Lucescu, aşa cum susţine acesta, a povestit în Evenimentul Zilei cum s-a petrecut tragedia.

Tatăl fetei spune că la volanul maşinii s-a aflat Răzvan, care a schimbat după accident locul cu soţia sa, încercînd apoi să-i ofere bani pentru a muşamaliza cazul.

"Lucescu Răzvan, el a fost la volan. A sărit de la volan. Martorii care au fost mi-au spus asta, se găsesc declaraţiile în dosar. Mi-au zis că a sărit de la volan şi a lăsat-o pe nevastă-sa în locul lui. S-a dat jos pentru că el n-avea nici permis, era şi băut! Şi cu două luni înainte mai făcuse un accident, mai omorîse o persoană. Şi umbla fără permis, şi băut la volan!

Răzvan a venit de dinspre Snagov, unde a fost la un chef, a pierdut controlul volanului, a luat-o pe botul maşinii şi a izbit-o de asfalt. Răzvan a lăsat-o pe soţia sa la volan, că era însărcinată în cinci luni şi că nu avea alcool în ea, iar el a fugit. Cînd m-am dus acolo, el nu mai era. A dat telefon, a anunţat repede poliţia, pe nu ştiu cine. Nu îi era frică.

Domnul Lucescu a fost beat că a venit atunci noaptea cu avionul din Italia şi, pînă dimineaţa s-au aranjat toate treburile! El cum a fost acum, la accidentul cu tramvaiul? Treaz? Trebuie să te fereşti de nebuni, că te omoară şi te plătesc cu bani. Aşa sînt nenorociţii ăştia.

De unde ştiu? Toată lumea a spus asta. Am mai stat eu să iau probe? Cine să-i mai ia probe, dacă e băiatul lui Mircea Lucescu? La ei, un mort e ca o minge. Cum dau cu piciorul într-o minge, aşa dau şi într-un om"

"Au relaţii mari"
"Am deschis proces, m-am judecat doi ani de zile şi n-am rezolvat nimic. Cînd mergeam la Poliţia Capitalei, mi-a spus căpitanul care a încheiat dosarul: "Nea Miule, nu mai umbla, că n-o scoţi la capăt cu ăştia. Au relaţii mari". Şi aşa a fost.

Da, domne, s-a aranjat, s-a muşamalizat toată treaba. Răzvan m-a chemat o dată la poliţie. S-a dus la secţie în lipsa mea, m-a chemat acolo şi a vrut să-mi dea "material". A vrut să-mi dea nişte "material" ca să-i fac obiceiurile fetei, tot ce trebuie, dar eu am refuzat. Nu dau viaţa copilului pentru bani. N-am vrut să primesc un leu", a spus Lincu Miu în Evz.

Citeşte aici tot interviul!

Răzvan Lucescu nu a putut fi contactat de gsp pentru a-şi spune punctul de vedere.
Citeşte AICI comunicatul remis
de Răzvan Lucescu presei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.