Liga 1

FOTO EXCLUSIV » Nasser a semnat cu Dinamo, azi face primul antrenament în Antalya

Articol de Cristian Marinescu, Alex Nicodim (foto), Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dat afară de U Cluj, francezul de origine algeriană a fost luat de roş-albi. "Sper să contribui la cîştigarea campionatului", a spus închizătorul

Strătilă, Curtean şi Cosmin Matei au fost considerate achiziţii insuficiente de către şefii liderului, care au decis să mai aducă întăriri lotului pregătit de Ciobotariu. Ieri, Cristi Borcea l-a convins pe Nasser Menassel să devină "cîine" , mai ales că mijlocaşul de 29 de ani era liber de contract după ce fusese pus pe liber de U Cluj şi n-a avut pretenţii financiare exagerate. Contractul este pînă în vară, cu opţiune de prelungire pe încă un an.

"A fost dorinţa expresă a lui Ciobi, a lucrat cu Nasser la Otopeni şi-l cunoaşte bine", a explicat Borcea raţiunea acestui transfer, care a născut discuţii aprinse în Ştefan cel Mare, mulţi din club considerînd că francezul nu merita adus. "Voi purta cu mîndrie tricoul alb-roşu şi sper să pun umărul la cîştigarea campionatului", a mărturisit Menassel la sosirea în cantonamentul echipei din Antalya, luni noapte. Azi va face primul antrenament sub comanda lui Liviu Ciobotariu.

1 gol are Nasser în 79 de partide de Liga 1

Vezi imagini cu Nasser la sosirea în Antalya în galeria foto de mai jos!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.