Campionate

Iar pleacă Mourinho! În război cu toată lumea, portughezul ameninţă că la vară lasă Madridul

2014 e anul în care expiră contractul lui Jose Mourinho la Real Madrid

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portughezul a mai procedat aşa şi în urmă cu un an. S-a liniştit însă după ce-a obţinut demiterea directorului general Valdano şi achiziţionarea lui Adebayor


La Real nimeni nu mai vorbeşte despre returul din Cupă cu Barcelona (1-2 în prima manşă), programat mîine pe Camp Nou (23:00, DigiSport 1). Jose Mourinho a polarizat iarăşi toată atenţia asupra sa. Potrivit unuia dintre invitaţii emisiunii tv "Punto Pelota" care a primit informaţia pe "mobil", chiar în direct, tehnicianul portughez are de gînd să-i părăsească pe galactici la vară.

La cuţite cu toţi
Motive ar avea destule. E la cuţite cu ziarele de casă ale Madridului, As şi Marca, cărora le-a reproşat că-i protejează pe spaniolii din echipă. Vestiarul nu-i mai e loial, după conflictul cu fundaşul Sergio Ramos, care l-a şi jignit, replicîndu-i "tu n-ai fost un mare jucător". Iar fanii l-au fluierat duminică seară în premieră, în ciuda unei victorii convingătoare cu Bilbao (4-1) şi a unui avantaj de 5 puncte în fruntea ierarhiei La Liga.

Deja vu?
Senzaţia unui deja vu e însă evidentă. Şi anul trecut, tot în ianuarie, a procedat la fel. În plin scandal cu directorul general al clubului, Jorge Valdano, fiindcă acesta nu voia să-i aducă un atacant, Jose a ameninţat cu plecarea în vară. Şi tot printr-un intermediar. În cele din urmă, a primit ce şi-a dorit. Preşedintele Perez l-a dat afară pe "inamicul" Valdano, transferîndu-i lui toată puterea argentinianului, ba i-a cumpărat şi "vîrful" solicitat: Adebayor.

"Conflictul cu Ramos? Eu nu citesc Marca. De fapt, nu citesc nici un fel de ziar în zi de meci şi le interzic şi jucătorilor să lectureze presa"

"Nu mi s-a mai întîmplat să fiu fluierat de fani. Nici la Porto, nici la Chelsea, nici la Inter. Dar e un început pentru toate. Pe Bernabeu au păţit-o Zidane, Ronaldo şi Cristiano. Cine-s eu să nu fiu fluierat?"

"Nu-mi dau seama ce-i nemulţumeşte pe suporteri. Sîntem primii în clasament. Ne-am calificat în optimile Ligii şi mai avem de jucat returul în Cupă. Şi dacă ne elimină, Barca nu-i Alcorcon"
Jose Mourinho, antrenor Real

Nici un resentiment
Deşi presa madrilenă a făcut valuri cu dialogul acid dintre Mourinho şi Sergio Ramos, la ora meciului cu Bilbao nici urmă de resentimente între cei doi. Fundaşul a fost utilizat pe toată durata partidei, iar ieri a negat orice ruptură în vestiar: "Sîntem un grup mare şi unit".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.