Campionate

VIDEO Înger sau demon? Tottenham cere suspendarea lui Balotelli: ”N-are ce căuta în fotbal”

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul lui City pare să-l fi călcat intenţionat pe cap pe Scott Parker în finalul meciului cu Spurs (3-2), puţin înainte de a da golul victoriei. El susţine că ”n-a fost intenţie”


Erou pentru fanii lui Manchester City, după ce-a semnat victoria în prelungirile "şocului" cu Tottenham (3-2), Mario Balotelli e văzut de adversari drept un individ care "n-are ce căuta în fotbal". Managerul lui Spurs, Harry Redknapp, a făcut o criză de nervi în minutul 84 al partidei, cînd mijlocaşul său, Scott Parker, pare să fi fost călcat intenţionat pe cap de italianul în vîrstă de 19 ani. Mai întîi cu un picior, apoi cu celălalt.

VEZI AICI FAZA ÎN CARE BALOTELLI ÎL CALCĂ PE CAP PE PARKER!

Degeaba a explicat SuperMario că "n-a fost cu intenţie". Redknapp s-a lansat ieri într-o nouă tiradă la adresa excentricului atacant de culoare: "Cînd l-a călcat prima dată pe Parker poate că a fost un accident. Dar a doua oară? Arbitrul Webb trebuia să-l elimine imediat. Sînt sigur că federaţia va lua atitudine". Cotidianul Daily Mail vorbeşte de 4 etape de suspendare, "e recidivist", iar The Telegraph se întreabă dacă nu cumva poliţia ar trebui să se autosesizeze în acest caz.

I-au îngălbenit bolidul
Imediat după victoria cu Tottenham, Balotelli s-a dus să sărbătorească într-un pub. A parcat însă în faţa unui local frecventat de suporterii rivalei locale Manchester United şi aceştia nu l-au iertat. I-au bombardat Bentley-ul GT cu ouă (foto jos) cumpărate de la un supermarket aflat în preajmă.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.