Liga 1

Impresarul lui Joao Alves neagă "clauzele bancomat". A blocat Cristi Borcea transferul?

Marcel Popescu spune că Joao Alves n-a fost mulţumit de ceea ce i-a oferit Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 24 January 2012

Impresarul care l-a reprezentat pe Joao Alves în negocierile cu Dinamo, Marcel Popescu, continuă să susţină că transferul portughezului a picat pentru că jucătorul n-a fost mulţumit de condiţiile oferite de dinamovişti. "Cîinii" au postat ieri un comunicat pe site-ul clubului în care îl acuză pe impresar pentru ratarea tranzacţiei

Marcel Popescu a lăsat de înţeles că cel care s-a opus trasnferului lui Joao Alves a fost Cristi Borcea.

"Joao Alves n-a fost de acord cu oferta lui Dinamo. Cu siguranţă că nu Nicolae Badea mă acuză pe mine. Nu e adevărat că l-am adus la pachet pe Alves şi că au existat clauze tip bancomat.

Santana fiind indispensabil pentru meciul de la Porto, i-am întrebat dacă îl vor pe Alves şi astfel ar avea şi un aliat pentru a-l convinge pe Santana. Cu Santana era mai uşor, e în ultimele 6 luni de contract şi pot semna cu el şi acum.

Eu sînt dispus să pun la dispoziţie lui Dinamo 3 jucători fără să cer nici un cent. Dar să se înţeleagă şi ei cu jucătorii", a declarat MArcel Popescu la sportro.

Clubul Dinamo a explicat unde s-au blocat negocierile cu Joao Alves: "condiţiile prestabilite au fost modificate brusc cu clauze extracontractuale, deşi acordul de transfer nu prevedea nici o plată către portughez, negocierile cu jucătorul Joao Alves au fost condiţionate de achitarea anticipată a unor sume care presupuneau operaţiuni multiple de tip bancomat".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.