Liga 1

FOTO Pulhac are un sfat pentru Steaua: "Dacă vrea să-şi schimbe faţa, să-şi pună mască" :)

+17 Foto
Cristi Pulhac

Articol de Alex Nicodim (foto), Justin Gafiuc (Turcia)  —  marţi, 24 ianuarie 2012

Ultimii dinamovişti ajunşi în Antalya, în cantonamentul echipei roş-albe, Nasser Menassel, 29 de ani, şi Dorel Stoica, au intrat în programul echipei şi au făcut primul antrenament al zilei cu restul colegilor. FOTO JOS.

Cristi Pulhac a oferit momentul conferinţei de presă  prin răspunsul la întrebarea dacă faţa Stelei s-a schimbat o dată cu transferurile din această iarnă: "Dacă vrea să obţină asta, atunci Steaua mai bine şi-ar pune mască".

Despre arbitri străini, solicitaţi inclusiv de Dinamo, Pulhac a spus că "sînt antrenori străini, o groază de jucători străini, asta ne-ar lipsi acum, arbitrii. Dar nu e treaba noastră cine va conduce meciurile, sînt alţii care hotăresc asta. Despre titlu, am văzut că mulţi ne dau cîştigători. Noi vom avea însă mare grijă la fiecare meci pentru că am mai trecut prin astfel de momente. Păream campioni şi s-a terminat cum s-a terminat".

Despre Menassel, Laurenţiu Rus a afirmat că "restul jucătorilor o să-l ajutăm să se integreze. Este un fotbalist de valoare".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.