Campionate

Mourinho contraatacă: ”Eu nu provoc clanuri în interiorul vestiarului!”

Mourinho asigură că Real trece printr-o perioadă excelentă

Articol de Constantin Popescu  —  Tuesday, 24 January 2012

Atacat des în ultima vreme, Jose Mourinho s-a apărat într-o conferinţă de presă prin răspunsuri scurte, destule înţepate. Prima idee: ”Eu nu provoc clanuri în interiorul vestiarului!”. Antrenorul Realului a vrut să nege astfel că în interiorul formaţiei sale există două grupuri, unul al portughezilor şi altul al spaniolilor.

Întrebat de un jurnalist dacă va pleca la vară, cum se speculează acum, Jose a replicat: ”Am spus eu aşa ceva? Mai bine întreabă-ţi colegul, poate ştie el mai bine”. Răspunsul despre fluierăturile adresate lui de fani la meciul cu Bilbao a semănat: ”Nu ştiu nimic. Întrebaţi oamenii, nu pe mine”. În privinţa unui posibil blocaj al elevilor săi în faţa Barcelonei, el a spus: ”Nu ştiu. Întrebaţi jucătorii”.

Mourinho s-a referit şi la parcursul său la Real: ”Cînd am venit eu aici, clubul avea tradiţie de a fi eliminat din Cupă de echipe mici, iar anul trecut am cucerit trofeul. Cînd eu am venit aici, Real Madrid nu era nici măcar cap de serie în Champions League, iar acum are record de victorii în faza grupelor. De asemenea, sîntem lideri în campionat cu 5 puncte avans. Nu este atît de rău”.

Meciul de miercuri de pe terenul Barcelonei, în returul ”sferturilor” Cupei Spaniei (1-2 în tur), n-a lipsit dintre subiecte: ”Echipa mea are şanse să treacă în semifinale. Ştim contra cui jucăm şi rezultatul care ne trebuie. Nu am nici un motiv să spun public cum vom evolua pe Camp Nou. Am dubii din cauza celor incerţi, dar nu vreau să discut despre incertitudinile mele cu presa. Oricum, nu această partidă va marca a mea carieră la Real”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.