Liga 1

Grigoraş e în alertă! A rămas fără fundaş dreapta

Grigoraş a rămas fără fundaş dreapta

Articol de Adriana Brujan  —  marţi, 24 ianuarie 2012

Petre Griograş pare urmărit de ghinion. Tehnicianul se confruntă cu numeroase accidentări în cantonamentul din Antalya, dar cele mai mari emoţii sînt legate de fundaşul dreapta Adrian Rusu. Fotbalistul a ieşit lovit la genunchi în prima repriză a amicalului cu Duisburg (3-2) şi pandurii se tem să nu fie afectate ligamentele.


Rusu va efectua în această seară un RMN pentru a vedea cît de gravă este accidentarea, iar gorjenii au decis să apeleze la medicul echipei naţionale, Pompiliu Popescu pentru a-l consulta pe jucător.

Gorjenii ar mari probleme pe postul de fundaş dreapta dacă problema medicală a lui Rusu este gravă, deoarece mai au un singur fotbalist disponibil care poate evolua pe acel post: Florin Popete (34 de ani), care nu a evoluat deloc în acest sezon. Celălalt fundaş dreapta, Marian Pleaşcă (21 de ani) s-a accidentat grav în luna noiembrie, a avut nevoie de o operaţie la ligamente şi va putea reveni abia din sezonul viitor.

În urma amicalului cu Duisburg şi alţi jucători au acuzat probleme medicale. Cardoso va lua o pauză de trei zile, în timp ce Voiculeţ a intrat la pregătiri. Portarul Pedro Mingote care nu s-a pregătit în ultimele zile din cauza unei tendinite este bine, Maxim se antreneaze separat, în timp ce Brata a suferit o leziune musculară şi va avea nevoie de o pauză.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.