Campionate

Fugi, Messi, FUGI! » Mourinho: "Pepe ar putea juca mîine, în El Clasico!" :S

+1 Foto
Pepe l-a călcat pe mînă pe Messi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 24 ianuarie 2012

Surprize, surprize. Deşi mulţi se aşteptau ca Jose Mourinho să nu-l includă nici în lotul pentru meciul cu Barcelona (retur), de miercuri seară, de la 23:00, în direct la Digi Sport şi liveTEXT pe gsp.ro, Pepe ar putea fi chiar titular după ce, în urmă cu o săptămînă, a creat un imens scandal cînd l-a călcat pe mînă, "neintenţionat", după cum susţine, pe Lionel Messi.

Întrebat în cadrul conferinţei de presă care e situaţia fotbalistului portughez, Mourinho a spus: "Dacă Pepe va fi apt din punct de vedere fizic, va juca. E incert, momentan. În aceeaşi situaţie se află Granero şi Lass. Au probleme medicale. Mîine vom decide".

Tehnicianul portughez a părut foarte enervat la întîlnirea cu presa, răspunsurile sale au fost în majoritate "Nu ştiu, vom vedea", fie că a fost întrebat dacă va pleca de la Madrid, fie că a fost întrebat dacă a fost deranjat de fluierăturile la adresa sa de pe "Bernabeu".

Mourinho a ţinut totuşi să fie ceva mai explicit cînd a vorbit de parcursul din campionat al echipei sale, care se află la 5 puncte în faţa campioanei en-titre, FC Barcelona: "Am fi putut avea cîteva puncte în plus în campionat. Dar avem deja 5 în faţa formaţiei despre care toată lumea spune că e cea mai bună din lume. Ceea ce înseamnă că nu ne descurcăm tocmai rău. O fi şi pentru că nu ne merge atît de rău cum zic unii.
Cînd am preluat eu echipa, era deja o tradiţie să fie eliminată din Cupă de echipe mici, din ligi inferioare. Am cîştigat trofeul anul trecut".

VEZI MAI JOS FAZA
DE LA MECIUL TUR,
CÎND PEPE L-A CĂLCAT PE MÎNĂ PE MESSI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.