Campionate

Cardiff s-a calificat în finala Cupei Ligii după un meci de infarct!

Cardiff City s-a calificat după loviturile de departajare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 ianuarie 2012

Cardiff City este prima finalistă a Cupei Ligii Angliei. Galezii au primit undă verde pentru prezenţa în ultimul act după un joc de mare luptă împotriva unei colege de eşalon, Crystal Palace

După doar 0-1 în tur pentru Palace, gazdele au început mai tare meciul de aseară şi au deschis scorul. Nu fără ajutor din partea fundaşilor adverşi, fundaşul Gardner fiind cel care a împins balonul în propria poartă (7).

Sarabanda ocaziilor la poarta lui Crystal Palace a continuat, însă londonezii nu au capitulat. Pierderea unui jucător, McCarthy (eliminat în minutul 78) i-a forţat să se baricadeze în apărare. Nu doar un sfert de oră, deoarece partida a intrat în prelungiri.

După o bară avută în timpul regulamentar, fotbaliştii lui City au lovit de două ori transversala în ultima repriză suplimentară. Inclusiv în minutul 120+1, cînd Gunnarson nu a nimerit cadrul porţii din cinci metri.

La penaltyuri, Kenny Miller (Cardiff) a ratat prima lovitură, iar oaspeţii l-au imitat. De trei ori! Easter, Scannell şi Parr au ratat, făcîndu-l erou pe portarul advers Heaton. Pentru a doua oară în cinci ani, echipa din Ţara Galilor se califică într-o finală importantă, deşi joacă în liga a doua.

Cardiff City - Crystal Palace 1-0, 3-1 pen. A marcat: Gardner (7-aut). Penalty-uri transformate: Conway, Gestede, Whittingham / Jedinak. Au ratat: Miller / Easter, Scannell, Parr

Vezi mai jos rezumatul unei partide spectaculoase!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.