Handbal

Scoase din lot de Oltchim, Roxana Han şi Melinda Geiger şi-au găsit repede echipe

Roxana Han a decis să joace în continuare în liga 1 de handbal de la noi. Cealaltă handbalist pusă pe lista de transferuri, Geiger, vrea să plece în străinătate. Oltchim cere bani pe ea la un transfer "afară"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 25 ianuarie 2012

Interul dreapta Melinga Geiger are oferte de la Roman, Braşov, Baia Mare şi CSM Bucureşti, dar vrea să plece în străinătate.


Într-o şedinţă care a avut loc marţi seara, la Rm. Vîlcea, conducerea Oltchimului a hotărît să renunţe la două dintre jucătoare: centrul Roxana Han şi interul dreapta Melinda Geiger. "Avem un lot numeros, ele nu prea mai prindeau echipa, aşa că ne-am gîndit că e mai bine să joace! Roxanei Han i-am dat transferul definitiv, în timp ce pe Melinda Geiger doar o vom împrumuta pînă în vară", a declarat preşedintele Petre Berbecaru.

Roxana s-a şi înţeles rapid cu SCM Craiova, alegînd echipa de pe ultimul loc în Liga Naţională pentru că vrea să se întoarcă acasă. Ea va putea juca de sîmbătă în tricoul noii echipe, primul meci fiind împotriva formaţiei HC Zalău, la care a evoluat înainte de venirea la Oltchim!

În schimb, Melinda Geiger e nehotărîtă. Are oferte de la HCM Roman, CSM Bucureşti, HCM Baia Mare, Corona Braşov, dar nu ştie ce să aleagă. Interul dreapta ar dori să plece în străinătate, fiind ofertată de campioana Germaniei, Thuringer HC, antrenată de fostul antrenor de la Rulmentul Braşov, Herbert Muller.

"Dacă vrea să plece afară, clubul care o doreşte trebuie să plătească. Noi am dat bani pe ea cînd am adus-o de la Baia Mare. Dacă va rămîne în ţară, va merge doar împrumut, gratis, urmînd ca din vară să revină la noi", a explicat Berbecaru.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.