Liga 1

Zîmbim cu Dinamo » Clubul: "Daţi-ne banii înapoi!". Zuluf şi Ispir: "I-am cheltuit pe haine" :D

Nicolae Zuluf,Sorin Ispir,vizita medicala Dinamo,civil

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 ianuarie 2012

Dinamo e lider în Liga 1, a făcut transferuri interesante iarna asta (Strătilă, Curtean, C. Matei), dar a şi dat cîteva chixuri. Una dintre mutările ce păreau sigure, e vorba despre achiziţionarea lui Zuluf şi Ispir, s-a încheiat chiar amuzant.

 

Nicolae Zuluf (23 de ani, atacant sau aripă stînga) şi Sorin Ispir (23 de ani, mijlocaş central sau dreapta) au fost aduşi liberi de contract la începutul acestui an. Ei semnaseră contracte pe cîte patru ani şi jumătate cu Dinamo, dar totul s-a rupt cînd cei doi au fost anunţaţi că nu fac parte din planurile primei echipe şi că trebuie să meargă cu formaţia secundă, în cantonamentul de la Oneşti.

Zuluf şi Ispir au refuzat şi au solicitat să le fie reziliate contractele pe cale amiabilă. De acord au fost şi conducătorii roş-albilor, dar le-au transmis să returneze banii primiţi la semnătură, aproximativ 3.000 de euro de jucător!

Problema e că amîndoi fotbaliştii au cheltuit o mare parte din aceşti bani :D. "Şi-au plătit din datorii, pentru că la Brăneşti nu mai primiseră nici un leu de luni bune. Apoi şi-au mai cumpărat şi ei nişte haine, aşa că nu mai au banii!", a explicat un apropiat al acestora.

 

CITEŞTE AICI UN ARTICOL AMUZANT DESPRE O ÎNTÎMPLARE DE LA ANTRENAMENTUL DE IERI AL STELEI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.