Campionate

Mourinho a aşteptat arbitrul în parcare: "Ce-ţi mai place să-ţi baţi joc de munca profesioniştilor!"

Mourinho în parcare, așteptînd arbitrii Foto: elmundodeportivo.es

Articol de Constantin Popescu  —  Thursday, 26 January 2012

Jose Mourinho nu a avut nici o obiecţie directă legată de arbitraj la conferinţa de presă imediată eliminării Realului din Cupă de către FC Barcelona. ”Nu vreau să discut despre arbitri”, a indicat scurt portughezul. A făcut-o totuşi, mai pe furiş.

”El Mundo Deportivo” a dezvăluit că, după meci, antrenorul Realului s-a dus în parcare pentru a aştepta brigada: ”Ştia exact locul pe unde ies arbitrii din Camp Nou”. Cînd aceştia au apărut, în frunte cu ”centralul” Fernando Teixeira Vitienes, el i-a luat la ceartă. Şi nu doar că i-a mustrat, dar le-a şi adus diverse acuzaţii privind jocul abia încheiat. Le-a incriminat cîteva faze cu o concluzie fixă: Teixeira Vitienes a fost vinovat de eliminarea Realului.

La finalul durelor învinuiri, indignatul Mourinho a strigat spre ”central”: ”Du-te, artistule! Ce-ţi mai place să-ţi baţi joc de profesionişti!”.
Ceva de împărţit cu arbitrii a avut şi Sergio Ramos. Eliminat către sfîrşitul partidei, pentru două cartonaşe galbene, fundaşul Realului a scris pe Twitter: ”Mă bucur că şefii clubului fac apel să mi se şteargă al doilea avertisment deoarece nici nu l-am atins pe Busquets. Unii se tot tăvălesc pe jos”.

Citeşte şi: Casillas către arbitru: ”Teixeira, acum te vei duce să sărbătoreşti cu Barcelona!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.