Europa League

CFR îi dă cu flit Stelei » Mureşan: "Nu mai poate juca la Cluj în Europa"

Iuliu Mureşan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 ianuarie 2012

Steaua va înfrunta pe 16 februarie formaţia olandeză Twente Enschede, în turul "şaisprezecimilor" Europa League. Partida poate fi însă ultima care se va disputa pe "Naţional Arena", deoarece pe noul stadion va fi schimbat gazonul.

În cazul în care se vor califica în "optimi", singura variantă viabilă pentru "roş-albaştri" ar reprezenta-o stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", arena echipei CFR Cluj. Însă, conducătorii formaţiei din Gruia sînt decişi să pună beţe în roate Stelei, pe motiv că patronul echipei, Gigi Becali, ar fi făcut declaraţii calomnioase despre gruparea ardeleană.

"Gigi Becali nu mai poate face nimic ca Steaua să joace la Cluj în Europa. Ar trebui să vorbească mai puţin. M-a supărat pentru că noi ne-am purtat foarte frumos.

Nu e responsabil, a declarat că i-a zis Borcea că i-am fi spus ce arbitri avem noi. Niciodată nu am vorbit cu Borcea despre aşa ceva, am înţeles că şi Borcea ar fi confirmat că nu e adevărat. Mă mir cum poate să lanseze asemenea lucruri care nu acoperire în realitate, să spună ceva ce eu nu am zis. E incalificabil!

Despre CFR se vorbeşte puţin şi atunci se face în mod negativ, dar asta nu contează! Ne întăreşte!", a spus Iuliu Mureşan la GSP TV.

Steaua va întîlni formaţia olandeză Twente în "şaisprezecimile" Europa League, jocurile fiind programate pe 16 februarie (Bucureşti) şi 23 februarie (Enschede).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.