Campionate

VIDEO Una dintre marile favorite a fost eliminată de la Cupa Africii încă din grupă

Marocanului Youssouf Hadji nu i-au ieșit prea multe contra gabonezilor

Articol de Constantin Popescu  —  sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Surpriză de proporţii în grupa C de la Cupa Africii. Considerată una dintre principalele pretendente la cucerirea trofeului, reprezentativa Marocului a fost eliminată încă din faza grupelor după un meci, 2-3 cu Gabon, plin de suspans. ”Leii din Atlas” au deschis scorul (Kharja 24), dar adversarii au revenit scurt şi  tare spre final (Aubameyang 77, Cousin 79). Kharja a mai înscris o dată, egalînd în minutul 1 de prelungiri, dar gabonezii au dat lovitura decisivă prin Mbanangoye (98!).

Vezi mai jos un rezumat video al partidei.

”Am văzut multe situaţii în viaţa mea, dar ca asta...”, a zis selecţionerul marocan Eric Gerets. Belgianul a completat: ”Nu ne-am făcut jocul nostru. Trebuie să privim lucrurile în faţă, cum am evoluat în repriza a doua e nedemn de echipa Marocului. Este un eşec enorm. Dacă sînt lăsat să-mi fac treaba, rămîn. Dacă federaţia nu e mulţumită de mine îmi va spune şi voi pleca”.
Din grupa C, în ”sferturi” s-au calificat Gabon şi Tunisia (2-1 cu Niger). Ambele au punctaj maxim înaintea duelului direct din ultima etapă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.