Liga 1

Curtean a "dat-o în bară", Strătilă a obţinut penalty » Cum au evoluat proaspeţii "cîini"

Curtean a fost aproape de gol în minutul 54 cînd a nimerit bara cu un şut din afara careului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Dinamo a terminat la egalitate al doilea amical din stagiul de pregătire din Antalya, 1-1, cu SV Ried. Ciobotariu i-a folosit din primul minut pe nou-veniţii Strătilă, Curtean şi Tameş

Cum s-au descurcat jucătorii transferaţi de Dinamo în această iarnă

:

Iulian Tameş. A jucat mijlocaş central alături de Pătraşcu şi a fost înlocuit cu Bucşă în minutul 60.. Tameş şi-a confirmat calităţile tehnice reuşind un joc bun de pase, dar a suferit pentru că n-a avut alături un mijlocaş care să-l acopere pe faza de apărare. Noul "cîine" poate fi o soluţie pentru rolul jucat de Cătălin Munteanu în echipa lui Ciobotariu.

Sorin Strătilă. Mijlocaşul dreapta a preluat tricoul lui Torje, cu numărul 22, şi avut cîteva acţiuni bune pe banda dreaptă. În minutul 27 a obţinut un penalty, ratat Pătraşcu. A reuşit să facă un cuplu bun cu Laurenţiu Rus, pe care l-a ajutat deseori în defensivă. În acest moment este favorit pentru titularizare pe postul de mijlocaş dreapta. A fost în locuit cu Bakaj în mintul 55.

Alexandru Curtean. Fostul timişorean a evoluat pe banda stîngă şi a fost mai discret decît Strătilă. Mijlocaşul a fost foarte aproape să marcheze în minutul 54, cînd şutul său de la marginea careului mare a lovit bara. Curtean a fost înlocuit de Cosmin Matei în minutul 67.

Cosmin Matei. Mijlocaşul de 20 de ani adus de Astra a părut timorat în al doilea meci jucat în tricoul alb-roşu. A pierdut majoritatea baloanelor, demonstrînd că mai are mult de lucrat pînă să poată fi integrat în angrenajul lui Ciobotariu. Matei a avut şansa de a aduce victoria pentru Dinamo în ultimul minut al jocului, dar scăpat singur cu portarul lui Ried, a şutat slab în blocajul acestuia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.