Liga 1

Pleacă "brazilienii" de la CFR Cluj » Renan la Sampdoria, se pregăteşte şi De Zerbi

Renan şi De Zerbi vor pleca de la CFR Cluj

Articol de Marius Tuhuţ  —  duminică, 29 ianuarie 2012

Mijlocaşul brazilian nu a evoluat nici un minut în amicalul de ieri şi a stat în permanenţă alături de impresarul său


CFR Cluj se desparte de cel mai constant jucător din prima jumătate a campionatului. Mijlocaşul Renan Garcia (25 de ani) va fi cedat, sub formă de împrumut pînă în vară, în Italia, la Sampdoria. Ocupanta locului 12 în Serie B va avea prima opţiune de cumpărare a jucătorului la vară pentru 3 milioane de euro.

Feroviarii vor încasa în schimbul împrumutului 500.000 de euro, iar genovezii o să-i plătească brazilianului un salariu mult superior celui avut la Cluj. Italienii au grăbit mutarea deoarece perioada de mercato în Peninsulă se încheie marţi, la ora 0:00. Iniţial, Sampdoria a vrut să-l cumpere definitiv pe Renan, dar s-a lovit de preţul solicitat de clujeni, 4 milioane de euro.

Totuşi, conducătorii echipei din Serie B nu au renunţat la transfer, iar ieri au venit cu o nouă ofertă pentru jucător, şi oficialii clujeni s-au lăsat înduplecaţi. Renan nu a fost folosit nici un minut de Jorge Costa în amicalul de ieri cu Cernomoreţ Odessa, mijlocaşul urmărind partida de la margine, alături de impresarul său.

18 meciuri a bifat Renan pentru CFR în acest campionat, fiind singurul integralist din lotul CFR-ului

Pleacă şi De Zerbi
Şi Roberto de Zerbi are şanse mici să mai continue la CFR în retur. Atacantul italian nu a jucat nici el în amicalul de ieri, fără a avea vreo problemă medicală, şi speră ca pînă marţi să-şi găsească o echipă în Italia. Şefii CFR-ului vor să scape de salariul mare al fotbalistului, 350.000 de euro pe sezon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.