Liga 1

Un loz e deja cîştigător! Machado, cel mai bun de pe teren în amicalul cu Levski

Machado a debutat aseară la Steaua

Articol de Dan Udrea (Antalya)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ilie Stan i-a folosit aseară ca titulari pe toţi cei 5 jucători transferaţi în această iarnă, iar brazilianul Machado a fost cel mai bun de pe teren atît timp cînd s-a aflat în echipă

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI STEAUA - LEVSKI 2-1!

OVIDIU DĂNĂNAE

Nu mai jucase un meci fix de două luni şi chiar dacă la pregătirea fizică din Poiana Braşov a fost cel mai bun după Bourceanu, aseară s-a văzut că are un mare decalaj de partide în picioare. A avut probleme în defensivă, mai toate fazele periculoase ale bulgarilor au plecat din zona lui, inclusiv golul de 0-1, iar în atac a avut puţine realizări. Din punct de vedere fizic a rezistat cele 45 de minute, însă la prima apariţie în tricoul Stelei a lăsat mai degrabă de dorit decît a confirmat.

PAUL PÎRVULESCU
A jucat fundaş stînga şi n-a făcut-o rău deloc. A stat mereu aproape de Tănase, a învăluit de fiecare dată cînd "decarul" Stelei avea mingea la picior, chiar dacă Dodel a preferat de multe ori să joace individual în loc să-i paseze noului său coleg. A făcut-o o singură dată, în minutul 10, atunci cînd, deschis perfect pe stînga, Pîrvulescu a centrat bine şi a ieşit o situaţie de poartă pentru Steaua. În apărare n-a avut probleme şi a demonstrat şi aseară că e un fotbalist care, probabil, are cea mai mare viteză din tot lotul Stelei.

GABRIEL MACHADO
Este marele cîştig al amicalului de aseară. A făcut cuplu în atac cu Tatu şi a fost, de departe, numărul 1 al Stelei în prima repriză. A cîştigat aproape toate duelurile cu fundaşii adverşi, a protejat mereu bine, a deschis des jocul la margine, a avut o mare ocazie, trimiţînd balonul cu capul în transversală din centrarea lui Brandan. A mai avut o ocazie, cînd şutul său a fost blocat de portar, iar concluzia e că dacă va juca măcar la acelaşi nivel în continuare, atunci îi va fi greu să nu prindă un post de titular.

Vlad CHIRICHEŞ
A jucat fundaş central stînga, fix postul pe care era folosit şi la Pandurii Tg. Jiu. A fost probabil prima repriză a Stelei din ultimii ani în care unul dintre stoperii ei a ieşit de fiecare dată cu mingea la picior atunci cînd a avut balonul în posesie. Chiar dacă a mai şi greşit din pasele sale, Chiricheş a arătat că stilul său, de a urca mereu, de a crea superioritate, se potriveşte bine pe strategia Stelei. În plus, la două cornere a trimis mingea cu capul spre poarta adversă, dar s-a opus de fiecare dată portarul.

ALEXANDRU CHIPCIU
A jucat mijlocaş dreapta, la fel cum l-a folosit şi Victor Piţurcă în amicalul echipei naţionale. A intrat destul de greu în joc, a avut un şut la poartă la jumătatea reprizei, s-a achitat bine de sarcinile defensive, coborînd mereu, însă a lăsat de dorit în ofensivă. Poate lucrul pe care l-a făcut cel mai bine a fost presingul agresiv pe fundaşul stînga al lui Levski, lucru care a produs multe baloane recuperate de Steaua. A avut o singură oportunitate de a centra şi a făcut-o bine, spre satisfacţia agentului său prezent în tribune, Giovanni Becali: "Bravo, Alex, aşa se centrează, da!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.