Stranieri

VIDEO Daniel Niculae, eroul fanilor adverşi! Nico cel mare

Daniel Niculae are 5 goluri şi două pase decisive la Nancy în acest campionat

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După două goluri înscrise de "tricolor" pentru Nancy la 3-1 cu Auxerre, ultraşii lui AJA l-au aplaudat în picioare

Daniel Niculae a declanşat războiul la fosta lui echipă. După al doilea său gol pe "Abbe Deschamps", la 0-3, suporterii radicali din Auxerre au cerut violent demisia preşedintelui şi a antrenorului gazdelor. Iar la final a fost nevoie de trupele poliţiei pentru ca jucătorii să poată ajunge la vestiare. În acele clipe de furie, pe Nico l-au aplaudat. La fel ca în perioada 2006-2010, cînd marca pentru AJA. Iar în momentul în care atacantul lui Nancy le-a arătat că Auxerre rămîne în inima lui, ultraşii au fost impresionaţi. Stăteau să rupă gardul despărţitor, însă băteau din palme salutîndu-l pe român.

VEZI AICI REUŞITE LUI DANIEL NICULAE!

Explicaţia Fernandez

Şi totuşi, la încălzirea dinaintea partidei, a fost fluierat. Juca la rivali. "Dar Niculae a făcut să înceteze fluierăturile izbucnite la intrarea lui pe teren, reuşind o «dublă» la revenirea triumfală la Auxerre", a observat L'Equipe, care i-a dat nota 7, cea mai mare primită de fostul rapidist de cînd joacă în Hexagon.

Daniel, 29 de ani, a fost atacantul-vedetă al lui Auxerre. Şi a devenit extrem de important şi la Nancy. Explicaţia? Jean Fernandez, fostul şi actualul său antrenor. El l-a adus în Hexagon, în 2006, şi tot el l-a transferat la Nancy vara trecută, salvîndu-l din coşmarul Monaco. A fost singurul tehnician francez care a avut încredere în Niculae. Şi golurile "tricolorului" îi sînt dedicate lui.

1.271 de minute a jucat Daniel Niculae în Ligue 1 la Nancy

14 partide a început "tricolorul" ca titular la Nancy în actualul campionat (are 15 meciuri)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.