Liga 1

UAU! Afacerea "Renan Garcia la Sampdoria" aduce CFR-ului 4,2 milioane de euro! Transferuri INCREDIBILE

Renan Garcia este singurul jucător din lotul lui Costa care a evoluat toate minutele în turul campionatului

Articol de Radu Bichiş  —  Monday, 30 January 2012

Mijlocaşul Renan Garcia (25 de ani) a semnat aseară contractul cu Sampdoria şi astăzi va face vizita medicală. În cel mult două ore, italienii îl vor prezenta oficial pe jucător, care i-a costat 1 milion de euro pentru un împrumut pînă în vară.

Renan Garcia ar mai putea aduce clubului feroviar încă 3,2 milioane de euro dacă echipa genoveză promovează în Seria A. Dacă ratează promovarea, iar italienii sînt mulţumiţi de aportul lui Renan, pot opta şi în acest caz pentru un transfer definitiv, însă suma de transfer nu se modifică.

Renan Garcia, jucător de picior stîng, este singurul integralist din lotul lui Jorge Costa şi a fost adus liber de contract de la Beira Mar, unde fusese împrumutat de Vitoria Setubal. Mijlocaş stînga sau central, Renan Garcia a fost mai mereu printre remarcaţii primei părţi a sezonului.

CFR şi-a făcut un obicei din vînzarea jucătorilor pe sume spectaculoase. Doar din următoarele 5 transferuri, clubul lui Paszkany a luat peste 15 milioane de euro, iar finalizarea afacerii Renan ar urca suma la 20 de milioane de euro.

1. Pereira la Porto 4,5 mil+ 20 la sută dintr-un eventual transfer
2. Traore la Kuban 4 milioane de euro plus 20 la suta la fel
3. Deac la Schalke - 3 milioane de euro
4. Culio 2,2 milioane de euro la Galata
5. Dubarbier la Lorient 1,8 milioane


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.