Campionate

VIDEO Moment incredibil: şi-a pierdut un dinte în iarbă şi a pus toată lumea să-l caute

Marcelinho nu și-a găsit dintele, deși a oferit recompensă

Articol de Constantin Popescu  —  marţi, 31 ianuarie 2012

Partida dintre Sport şi Nautico (4-2), din campionatul statal brazilian, a fost marcată de un eveniment cu totul surprinzător. Protagonist, jucătorul gazdelor, Marcelinho Paraiba.

În urma unui duel tare cu Sileo, fundaşul oaspeţilor, jucătorul de 36 de ani, altfel omul meciului, şi-a pierdut un dinte. A reacţionat imediat, căutînd cu privirea prin iarbă. Nu a găsit nimic. Nici maseurul echipei sale, la care a apelat rapid, n-a avut mai mult noroc. Marcelinho a continuat meciul, dar la final s-a întors la locul incidentului. S-a pus pe scormonit în gazon. Nimic. Cu o faţă disperată, el s-a dus la cei din jur şi i-a rugat să-l ajute la căutat. Deşi toată lumea i-a sărit în sprijin, cercetîndu-se atent perimetrul cu pricina, dintele nu a fost descoperit.

Marcelinho a trebuit să se lase păgubaş. El îşi pusese acel dinte anul trecut. Îl costase 4.000 de dolari (circa 3.000 de euro), tocmai de aceea oferise 1.000 de dolari recompensă găsitorului. Culmea, apelase la implant după ce-şi pierduse dintele natural tot la un meci cu Nautico. Acum trebuie să scoată din buzunar alte 4.000 de dolari pentru o nouă intervenţie.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.