Diverse

Ungaria virtuală învaţă să intoneze imnul României!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 01 February 2012

Hotărârea guvernului maghiar de a ataca Transilvania i-a determinat pe români să se regrupeze în jurul Preşedintelui şi să invadeze Ungaria. Toate acestea se întâmplă cu acurateţe în lumea virtuală eRepublik, un joc în care Românii îşi construiesc o altă Românie!

În eRepublik, România este reprezentată de o comunitate de români ce se poate lăuda cu realizări, de ce nu, peste ale politicienilor din viaţă reală. Pentru că în eRepublik, românii pot fi parlamentari, manageri, jurnalişti, războinici şi pot candida chiar la Preşedinţie.

Tocmai de aceea, zilele acestea, după ce au îndurat o lungă perioadă atacurile repetate ale comunităţii ungureşti, românii s-au decis să riposteze şi să-şi anihileze rivalul tradiţional, Ungaria. Cum unde sunt mulţi puterea creşte, românii din eRepublik solicita ajutorul conaţionalilor, să se înregistreze alături de ei şi să ajute la construirea unei Românii mai bune!


Jucătorii actuali din eRepublik dau totuşi nişte indicii oamenilor ce vor de azi să facă parte şi ei din comunitate, menţionând că, deşi e un joc relativ simplu şi nu solicita foarte mult timp, rezultatele se obţin cu răbdare, şi revenind cât mai des în joc.

Sfaturi pentru primele zile de eRepublik:

- să se înscrie într-o unitate militară;
- să-şi ia o slujbă;
- să lupte în fiecare zi;
- să ceară constant sugestii şi ajutor jucătorilor mai vechi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.