Liga 1

27 de zile de cantonament :O » Blocaţi de viscol în Turcia, dinamoviştii au renunţat să mai vină acasă

Ţucudean ar fi rămas în Antalya şi dacă restul colegilor s-ar fi întors în România

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 01 februarie 2012

UPDATE // Dinamoviştii aveau două zile libere în acest final de săptămînă pe care să le petreacă alături de familii, în România, dar din cauza viscolului de la Istanbul, unde urmau să facă escală spre Bucureşti, au fost întorşi din drum la aeroportul din Antalya. Deşi ar fi putut reveni în ţară joi, în charterul echipei naţionale, jucătorii au ales să nu mai facă deplasarea şi să rămînă în Turcia, unde s-ar fi întors sîmbătă dimineaţă.

Echipa s-a cazat în acelaşi hotel cu Rapid, jucătorii urmînd să aibă program liber pînă sîmbătă. Ţucudean şi Dragoş Grigore aleseseră oricum varianta rămînerii în Antalya, ca să se odihnească. Primul cantonament a început pe 21 ianuarie, iar acum "cîinii" vor rămîne la pregătiri pînă pe 15 februarie.

Fericiţi că pot ajunge la familii după aproape două săptămîni de cantonament în Turcia, jucătorii lui Liviu Ciobotariu au avut parte de o surpriză deloc plăcută. Ajunşi la aeroportul din Antalya pentru îmbarcarea spre Istanbul, bucureştenii au fost informaţi că din cauza condiţiilor climaterice din oraşul de destinaţie, nici un avion nu va mai zbura astăzi într-acolo.

Dinamoviştii se vor întoarce mîine cu charterul naţionalei, înainte să plece din nou în Antalya, pentru a doua perioadă de cantonament, sîmbătă. Amicalele rămase de disputat pentru "cîini" sînt:

6 FEBRUARIE
Dinamo - Zimbru Chişinău (Moldova) (ora 18, în direct la DigiSport)

8 FEBRUARIE
Dinamo - Buducnost Podgorica (Muntenegru) / ŢSKA Sofia (Bulgaria) (ora 17, în direct la DigiSport)

10 FEBRUARIE
Dinamo - Ludogorets Razgrad (Bulgaria) (ora 18, în direct la DigiSport)

12 FEBRUARIE
Dinamo - Videoton (Ungaria)

14 FEBRUARIE
Dinamo - Steaua Roşie Belgrad (Serbia)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.