Baschet

VIDEO ”Cyborg” Griffin a reuşit ”cea mai bestială lovitură din NBA”

Momentul în care Griffin și-a blocat adversarul și a înscris

Articol de Constantin Popescu  —  miercuri, 01 februarie 2012

Cea mai comentată fază din actuala ediţie a NBA tocmai s-a petrecut la meciul dintre Los Angeles Clippers şi Oklahoma City (112-100). Protagonist: jucătorul gazdelor, Blake Griffin. Cu aproape 9 minute înaintea finalului, Chris Paul a iniţiat o acţiune. Griffin a preluat pe partea stîngă, a pătruns şi, într-o săritură impresionantă, l-a blocat cu mîna stîngă pe Kendrick Perkins, care încerca să-l oprească, şi cu dreapta a trimis mingea în coş fără măcar să-l atingă. Acţiunea a fost repetată de 7 ori pe videotabelă.

Vezi mai jos un video cu reuşita lui Griffin.

”Cînd vedeam reluarea ascultam strigătele publicului. Nu-mi închipuiam că poate avea o asemenea reacţie fantastică”, a zis Griffin (22 de ani), aflat la al 2-lea sezon în NBA. Datorită fizicului său, 2,08 metri şi 114 kilograme, el este poreclit ”Cyborg”.

Reuşita lui a fost lăudată de alţi baschetbalişti. ”Este execuţia anului. M-a întrecut pînă şi pe mine”, a zis Lebron James. ”Aţi mai văzut aşa ceva? Nu poate să fie adevărat”, a continuat Rudy Fernandez, completat de Chris Paul: ”Este cea mai bestială lovitură pe care am văzut-o vreodată”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.