Liga 1

Acestea sînt dilemele "cîinilor" după primul cantonament

Liviu Ciobotariu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 februarie 2012

Lideri în campionat, dar fără victorie în cele trei amicale disputate în primul stagiu de pregătire din Antalya, dinamoviştii se confruntă cu mai multe probleme care trebuie rezolvate pînă la startul returului. Iată cîteva din grijile cu care se confruntă antrenorul Liviu Ciobotariu:

1. "Gaură" în flancul stîng. Pulhac este încă în recuperare, Scarlatache e lovit, camerunezul Ebongue şi mozambicanul Paito vor fi testaţi săptămîna viitoare.

2. Dependenţa de Kone. Lipsa lui Djakaridja, prezent la Cupa Africii, s-a simţit, internaţionalul din Burkina Faso rămîne vital.

3. Curtean şi Strătilă încă aleargă după locul de titular, nu sînt certitudini absolute.

4. Dănciulescu fără Niculae nu e eficient. Ţucudean a marcat singurul gol al roş-albilor în amicale, dar nimic n-a amintit de superatacul lui Dinamo din campionat.

5. Unde joacă Tameş? Ultimul venit nu pare să poată juca decît pe postul lui Cătălin Munteanu, titular indiscutabil momentan.

6. Ce e cu apărarea? Cea mai bună defensivă din Liga 1, cu 10 goluri încasate în 18 etape, a luat 4 în 3 meciuri în Antalya. De văzut dacă Rus va trece fundaş stînga sau rămîne Luchin. Moţi - Grigore par a fi stoperii primăverii.

Amicalele roş-albilor
Dinamo - Taraz 0-1
Dinamo - Ried 1-1
Dinamo - Karpati 0-2

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.