Stranieri

VIDEO Ştefan cel mare » Lazialul Radu a bătut campioana Milan, scor 2-0

Ștefan Radu (25 de ani) a evoluat 90 de minute pentru Lazio în 17 dintre cele 21 de etape ale sezonului

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Integralist miercuri seară, fundaşul român a reuşit cel mai bun meci din acest sezon şi e lăudat de presa italiană. ”Neobosit, inteligent şi sigur”, a scris calciomercato.it.

Ştefan Radu salvează onoarea românilor în Serie A. Într-o etapă în care Mutu nici măcar nu a fost convocat la Cesena, în timp ce Chivu, Torje şi Lobonţ au rămas iar pe banca de rezervă, fostul dinamovist a ajuns o prezenţă constantă şi remarcabilă la Lazio. Partida cu campioana Milan (2-0), pe care echipa romană nu o mai bătuse de 14 ani!, reprezintă vîrful acestui sezon.

Integralist miercuri seară, pe "Olimpico", Radu a închis bine flancul stîng, a fost incisiv şi putea primi un penalty în minutul 70, la blocajul cu braţul făcut pe linia careului mare de Thiago Silva!

AICI ai rezumatul VIDEO!

"S-a mişcat inteligent. Neobosit şi sigur pe stînga, a avut pătrunderi ritmate", l-a lăudat agenţia Calciomercato. "A făcut un joc bun contra unor adversari de top, redevenind punct de referinţă important pentru colegii din apărare", a completat şi Il Tempo. "L-a anulat pe Abate şi asta nu-i puţin. S-a făcut util şi în ofensivă. Evoluţie de top, ca şi a întregii echipe", a conchis Datasport.

"Fără dubii, cel mai bun de pe teren alături de Ledesma. E o plăcere să-l vezi alergînd în faţă şi-napoi pe banda stîngă. Impenetrabil în defensivă şi determinant în atac" (Agenţia lalaziosiamonoi.it, nota 7,5)

26 de pase bune a avut Radu din 35 încercate miercuri. A reuşit un dribling, cîştigînd 5 dueluri din 8 cu adversarii de la Milan

1,3 milioane de euro este salariul anual al fundaşului român la Lazio, cu care are contract pînă la 30 iunie 2016

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.