Liga 1

Gigi Becali nu mai vrea străini la Steaua: "În maximum doi ani va fi echipă sută la sută românească"

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 februarie 2012

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre jocul cu Twente de pe 16 februarie şi a anunţat ce planuri are cu echipa din Ghencea în viitorul apropiat.

"Azi m-a sunat Mircea Sandu şi mi-a spus că toată lumea lucrează ca la ora meciului cu Twente să fie stadionul impecabil. Cînd vezi că toată lumea este concentrată pe ceva, iar acum toată lumea e concentrată pe Steaua, eşti obligat să cîştigi. Toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură acest meci.

Ilie Stan mi-a zis că pînă la ora meciului nu o să se ştie primul "11". Orice jucător trebuie să ştie că, în funcţie de cum se va antrena, va fi titular sau rezervă.

În maximum doi ani Steaua va fi o echipă românească sută la sută. Nu îi mai prelungim contractul lui Geraldo, la vară îi expiră înţelegerea. M-a întrebat acum două săptămîni care e situaţia lui şi eu i-am zis: «Băi, băiatule, găseşte-ţi echipă, că din vară pleci de la Steaua!»", a spus Gigi Becali la "Fanatik Show", pe DigiSport.

În afara lui Geraldo (31 de ani), care ar urma să părăsească Steaua la vară, roş-albaştrii îi mai au sub contract pe muntengreanul Nikolici, împrumutat pînă în vară de la Timişoara, pe argentinianul Brandan, ofertat de echipa chineză Tianjin Teda, sîrbul Novak Martinovici, care nu e pe placul patronului.

De asemenea, în lot mai sînt brazilienii Tatu şi Machado şi bulgarul Iliev.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.