Campionate

St. Etienne - Lorient devansat. Cum e pregătit terenul ca Bănel şi colegii lui să poată juca

Așa arată terenul lui St. Etienne în această dimineață

Articol de Constantin Popescu  —  sâmbătă, 04 februarie 2012

Liga franceză nu a acceptat amînarea partidei dintre St. Etienne şi Lorient. În schimb, a decis ca duelul să nu mai aibă loc sîmbătă la ora locală 19:00, cînd se preconizau temperaturi de minus 8 grade Celsius, ci la 15:00, cînd vor fi în jur de minus două grade.

Pentru ca meciul să se desfăşoare în condiţii cît mai bune, gazdele au luat măsuri speciale de protejare a gazonului. Dacă Bănel Nicoliă şi coechipierii lui s-a pregătit numai pe un teren de antrenament cu gazon sintetic, pe suprafaţa de joc a stadionului ”Geoffroy Guichard” a fost montată o instalaţie de încălzire susţinută de generatoare puternice, iar peste aceasta, şi pentru a se menţine căldura, şi pentru a se evita depunerea zăpezii în caz de ninsoare, s-a întins o prelată uriaşă.

”S-a făcut tot ce e posibil ca să avem cît mai puţine probleme cu gazonul”, a zis antrenorul Christophe Galtier, completînd: ”Acum depinde numai de noi să o batem pe Lorient. Trebuie să facem uitat jocul anterior cu Lille, cînd au evoluat mediocru”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.