Campionate

”Marca” dezvăluie singura condiţie care l-ar face pe Mourinho să continue la Real

Prima pagină din ”Marca” și incertitudinile lui Jose

Articol de Constantin Popescu  —  sâmbătă, 04 februarie 2012

Într-o perioadă în care se tot vorbeşte de probabila despărţire dintre Jose Mourinho şi Real, cotidianul madrilen ”Marca” a arătat unica situaţie în care tehnicianul portughez va rămîne în ”Bernabeu” şi sezonul următor. ”Nici chiar el nu ştie acum unde va antrena viitoarea stagiune”, au scris jurnaliştii spanioli, convinşi că ”Mourinho va rămîne la Real doar dacă nu va cîştiga nici un trofeu”.

În schimb, ”dacă va cuceri titlul în Spania ori Champions League, reîntoarcerea sa la Chelsea va căpăta forţă”. Mai ales că, după cum a notat ”La Gazzetta dello Sport”, ”Jose a vorbit recent cu Drogba şi Lampard şi le-a transmis: Staţi liniştiţi, în curînd vom fi din nou împreună”. Totodată, ”alte opţiuni sînt Manchester United şi Manchester City”.

În prezentarea materialului, ”Marca” a publicat un portret al lui Mourinho avînd în mînă o floare cu 8 petale cu numele echipelor pe care le-ar putea pregăti sezonul viitor. Singura care apare de două ori e Real, celelalte fiind Man. United, Chelsea, Man. City, Liverpool, Tottenham şi Anglia.

În momentul de faţă, Real este eliminată din Cupa Spaniei, se află pe primul loc în La Liga cu 7 puncte peste FC Barcelona şi e calificată în ”optimile” Champions League, venind din grupă cu punctaj maxim.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.