Campionate

VIDEO Şocant: Busquets s-a ales cu o rană profundă sub genunchi

Așa arată accidentarea suferită de Busquets

Articol de Constantin Popescu  —  duminică, 05 februarie 2012

Unul dintre momentele care au marcat partida FC Barcelona - Real Sociedad (2-1) s-a petrecut în minutul 80. Abia intrat în locul puştiului Jonathan Dos Santos (75), Sergio Busquets a încercat să-l blocheze pe Carlos Martinez. Părea o fază oarecare. Însă, din şoc, jucătorul oaspeţilor l-a călcat pe catalan atît de tare încît i-a produs o rană adîncă sub genunchiul drept.

Vezi mai jos un video cu accidentarea lui Busquets

Căzut la pămînt, mijlocaşul spaniol a făcut gesturi evidente de durere. Primul care şi-a dat seama ce s-a întîmplat a fost Adriano, care a chemat rapid medicii. Alt coleg, Fabregas, şi-a pus mîinile-n cap şi l-a speriat rău pe Guardiola, care a recunoscut în conferinţa de presă de după partidă că reacţia lui Cesc l-a făcut să se gîndească la ce e mai rău. Busquets nu a mai putut continua meciul şi a fost înlocuit cu Pique.

S-a crezut că accidentarea este gravă. Însă, după ce s-au făcut mai multe examinări, doctorii au anunţat că jucătorului de 23 de ani nu i-au fost afectate ligamentele. Nu s-a precizat perioada de indisponibiliotate. Nu este totuşi exclus ca el să fie deja apt pentru duelul cu Valencia de miercuri, din returul semifinalelor Cupei Spaniei (1-1 în prima manşă).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.