Altele

GALERIE FOTO Duelul starurilor: Brady contra Manning, fiecare cu blonda lui. A cui e mai simpatică?

+38 Foto
Giselle Bundschen le-a cerut tuturor amicilor să se roage pentru victoria soțului ei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 februarie 2012

Finala campionatului de fotbal american, SuperBowl, aduce la noapte faţă în faţă nu doar două echipe celebre, New England Patriots şi New York Giants, ci şi două dintre cele mai cunoscute staruri ale acestui sport. Este vorba despre Tom Brady, respectiv Eli Manning, de ale căror prestaţii poate depinde deznodămîntul.

Duelul dintre cei doi este completat de cel al soţiilor lor. Ambii sînt căsătoriţi cu blonde. Una, Giselle Bundschen (31 de ani), este considerată printre cele mai sexy femei din lume. Cealaltă, Abby McGrew, nu a dorit să se expună prea mult, dar este lăudată în special pentru ”caracterul admirabil”.

Vezi jos mai multe imagini cu Giselle şi Abby.

Brady s-a însurat cu Giselle în 2009, după o relaţie de 3 ani; anterior, între 2000 şi 2005, top modelul brazilian (dimensiuni 92-60-90) fusese iubita faimosului actor Leonardo DiCaprio. Împreună au un copil, Benjamin Rein, ultimul nume dat după bunicul ei din partea mamei, Reinaldo.
La Giants din 2004, Manning a întîlnit-o pe Abby în 2007, iar peste un an au şi făcut nunta. Ei au o fetiţă, Ava Frances.

1,71 este cota pentru o victorie a lui Patriots, triumful lui Giants avînd o cotă de 2,20. Favoriţii au în echipă şi un român, Zoltan Mesko

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.