Campionate

Un fost jucător al lui Anderlecht, înjunghiat mortal pentru numai 200 de euro

Bruno Thoelen, cînd îmbrăca tricoul lui Anderlecht

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 februarie 2012

Prima ştire părea una oarecare. ”O persoană a fost ucisă în hotelul New Cardinal din Ganshoren”, a indicat presa belgiană. După ce poliţia a început cercetările, a ieşit la iveală şi identitatea victimei. Şi nu mică a fost mirarea tuturor să descopere că era vorba de un fost fotbalist al lui Anderlecht.

Numele: Bruno Thoelen. Acesta a făcut parte din lotul echipei din Bruxelles în sezonul 1984-1985, cînd era pregătită de Paul Van Himst. De profil fundaş, a mai trecut pe la Seresien, La Gantoise, pentru a-şi încheia cariera în 1996, la Denderleew. În vîrstă de 47 de ani, lucra la ”New Cardinal” într-un post neaşteptat: era chelner.

Potrivit imaginilor video, Thoelen, care muncea singur în acel moment, a fost atras într-o toaletă de o persoană ce-şi masca faţa purtînd şapcă şi fular. Agresorul nu a stat pe gînduri. L-a lovit de trei ori cu cuţitul în zona gîtului, omorîndu-l pe loc. Apoi s-a dus liniştit la casa de marcat, ceilalţi patru clienţi nefiind atenţi la ce se petrece, a luat toţi banii şi a plecat grăbit. Prada a fost derizorie: 200 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.