Handbal

Luminiţa Huţupan vrea să intre în topul celor mai tari reveniri din sport!

Luminiţa Huţupan a revenit după trei ani într-un meci de Liga Campionilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 februarie 2012

Luminiţa Huţupan s-a reîntors la Oltchim, bifînd ieri primul meci în Liga Campionilor, scor 31-25, cu Krim Ljubljana.

Retrasă timp de doi ani, perioadă în care a născut un copil, Huţupan s-a reapucat de handbal pentru a ajuta Oltchimul să cîştige Liga Campionilor. Prestaţia ei din meciul cu Krim a fost una promiţătoare pentru partidele viitoare. Votată drept cel mai bun portar din istoria handbalului feminin, Luminiţa Huţupan a reuşit de-a lungul carierei să cîştige de 3 ori Liga Campionilor şi de 2 ori Supercupa Europei.

Cele mai tari reveniri din sport
1. Lance Armstrong (ciclism)
Americanul a fost nevoit să îşi întrerupă cariera după ce a fost diagnosticat cu cancer testicular. A revenit în 1998, iar un an mai tîrziu şi-a început seria senzaţională de 7 victorii consecutive în Le Tour.

2. Michael Jordan (baschet)
În 1993 a decis să renunţe la baschet pentru a-şi începe cariera în baseball. Şi-a dat seama că a făcut o greşeală, iar doi ani mai tîrziu a revenit la Chicago Bulls pentru a cîştiga alte trei titluri în NBA.

3. Muhammad Ali (box)
Ali a refuzat să facă stagiul militar în 1966 şi să lupte în Războiul din Vietnam. S-a ales cu o suspendare de trei ani. Avea să revină în ring şi să-şi recîştige titlul mondial în 1974.

4. Monical Seles (tenis)
Aflată în vîrful carierei, tînăra tenismană a fost înjunghiată în 1993 la turneul de la Hamburg. Abia în 1995 a reuşit să revină în elită, iar un an mai tîrziu s-a impus la turneul de la Australia Open.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.