Liga 1

Florentin Petre: "Voi face ca Dinamo să devină numărul 1"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 05 februarie 2012

Devenit scouter pentru Dinamo la mijlocul acestui sezon, Florentin Petre a demonstrat încă o dată că este un dinamovist convins în momentul în care a vorbit despre planurile sale de viitor.

"Sînt la început de drum, mai am mult de învăţat şi sper să nu dezamăgesc. Voi face tot posibilul ca această echipă să fie numărul 1. Jucătorii pe care Dinamo i-a transferat sînt buni, rezistenţi la efort.

Fotbalul din prezent se bazează pe viteză, trebuie să ne adaptăm. Nu ştiu de ce se plînge lumea de antrenamentele dure. Pe vremea mea se făceau 4 antrenamente pe zi", a declarat Petre.

Jucătorul lui Dinamo, Srdjan Luchin, a vorbit despre stagiul de pregătire din Antalya, acolo unde "cîinii" nu au excelat la capitolul rezultate.

"În România nu se pot face antrenamente normale din cauza condiţiilor meteo. Va fi un retur foarte greu, cu 4-5 echipe angrenate în lupta pentru titlu. Noi avem atuul nostru, unitatea de grup. Pînă acum nu ne-au interesat rezultatele, dar acum am intrat în linie dreaptă", a spus Luchin.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.