Campionate

VIDEO Henţ? Da! Penalty? Nu! » Real a fost iertată de o lovitură de pedeapsă în meciul cu Getafe

:rel:d:bm:GF2E8241OJ801

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu Getafe, Real a fost iertat sîmbătă de o lovitură de pedeapsă. Cu Getafe, Barcei i s-a anulat un gol valabil în ultimul minut.

Încă un exemplu din Spania care demonstrează faptul că, în acest sezon, arbitrajul este pro-Madrid.

4 februarie, Getafe - Real (0-1). În minutul 75, Diego Castro, mijlocaşul gazdelor, a şutat spre poartă de la marginea careului, iar Pepe s-a lăsat în jos, blocînd premeditat mingea cu braţul drept (foto). Apoi, fundaşul portughez al madrilenilor s-a aruncat la pămînt: simula o lovitură primită în faţă. L-a păcălit pe arbitrul Ayza Gamez, care nu a dat nimic, deşi penaltyul fusese evident. Echipa blanco a cîştigat şi a păstrat 7 puncte avans faţă de Barca. VIDEO mai jos!

26 noiembrie, Getafe - Barcelona (1-0). În ultimul minut, Messi trece irezistibil printre apărătorii lui Getafe, un-doi cu Keita ajutat de piciorul unui rival şi gol din 6 metri. Şi totuşi, reuşita a fost anulată. De ce? Pentru ofsaid la Keita. Dar acesta nu era afară din joc şi, oricum, balonul venea de la adversar!

Tăiat sub genunchi
Momente de panică pe "Camp Nou", la Barcelona - Real Sociedad (2-1). În minutul 80, Busquets l-a atacat prin alunecare pe Martinez, dar, în ciocnire, adversarul l-a lovit la genunchiul drept, provocîndu-i o rană adîncă (foto). "Am crezut că i-a distrus piciorul, că are fractură sau ruptură de ligamente", a spus Guardiola după meci. Însă, au anunţat doctorii, accidentarea nu e gravă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.