Liga 1

"Cîinii" ţepuiţi » Dorit de Dinamo, Paito a ajuns în cantonamentul vasluienilor

Paito era liber de contract, după ce a reziliat înţelegerea cu Neuchatel

Articol de Liviu Manolache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Paito a fost aşteptat în miez de noapte la aeroport de către dinamovişti, însă apărătorul a ales Vasluiul.

Roş-albii se înţeleseseră cu mozambicanul Paito, 29 de ani, să vină în Antalya, să facă nişte antrenamente şi, dacă totul va fi în regulă, să semneze cu gruparea din Ştefan cel Mare. Doar că, aşa cum GSP.ro a anunţat duminică, pe fir a intrat şi FC Vaslui, moldovenii căutînd şi ei un fundaş stînga, iar în cele din urmă africanul a ales maşina galben-verzilor. A ajuns în hotelul vasluienilor, ieri a discutat ultimele detalii ale contractului, iar astăzi, dacă nu mai apare nimic neprevăzut, va efectua prima şedinţă de pregătire sub comanda lui Augusto Inacio.

Ce acuză Dinamo
"Ne înţeleseserăm cu el verbal, şi-a dat cuvîntul că vine, i-am luat bilet de avion, ca să ajungă duminică la 20:40 în Antalya. În week-end însă ne-a anunţat că are ceva de rezolvat şi va sosi abia noaptea, după ora 00:00. OK, am trimis maşina la aeroport, iar el, cînd a sosit, a ales să meargă la automobilul moldovenilor. Ne-a zis că a ales cea mai bună ofertă pentru el şi cu asta-basta", au explicat dinamoviştii.

"Cîinii" fuseseră informaţi duminică, în jurul orei 22:00, de către impresarul fotbalistului că Paito nu mai vrea la Dinamo şi a ales Vasluiul, însă au vrut să vadă că informaţia este veridică, de aceea s-au deplasat la aeroport. "A mers la două capete, a ales ce-a vrut. Să fie sănătos, oricum, la noi, trebuia să susţină nişte teste. Nu este o lovitură pentru Dinamo, toate în viaţă se întorc", au mai zis oficialii roş-albilor.

7.000 de euro îi oferea Dinamo, lunar, mozambicanului. Vasluiul i-a propus 12.000 de euro

Alte "înţepături" pe axa Dinamo - Vaslui
1. Srgian Luchin - În vară, fundaşul dreapta ajunsese la un acord cu moldovenii, dar, în ultimul moment, a ales Dinamo. Porumboiu a anunţat, la un moment dat, că va înainta cazul comisiilor, dar a renunţat la idee.

2. Nicuşor Stanciu - Mijlocaşul de 18 ani semnase un precontract cu moldovenii, dar nu era mulţumit pentru că existau probleme cu transferurile la club, aşa că acceptase o altă ofertă, de la Dinamo, pregătindu-se chiar după programul lui Ciobi. A revenit la antrenamentele Vasluiului şi aşteaptă verdictul final al comisiei LPF, pe 15 februarie.

3. După meciul direct, FC Vaslui-Dinamo 3-1, bucureştenii au făcut memoriu la comisiile LPF în speranţa că folosirea lui Marius Constantin, transferat de la Rapid în perioada de interdicţie, le va aduce cîştig de cauză la "masa verde", 3-0. N-a fost aşa, rezultatul a rămas cel de pe teren.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.