Liga 1

Încălzirea pentru retur? CFR, ajutată de arbitraj şi în amicale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 07 februarie 2012

Moment ciudate la partida amicală dintre CFR Cluj şi MSK Zilina.

Ardelenii au primit în minutul 38 o lovitură de la 11 metri din care au reuşit egalarea la unu. Penalty-ul a fost dictat complet eronat, într-un moment în care Weldon a faultat în careu un fundaş slovac. Inexplicabil, arbitrul a arătat punctul cu var.

Lovitura a fost tranformată de Hora. Pînă atunci, clujenii nu contaseră în joc.

Cu zece minute înainte de finalul partidei, la scorul de 2-1 pentru Zilina, clujenii au primit din nou o lovitură de pedepasă de-a dreptul hilară. Un fundaş slovac a fost lovit violent cu mingea în mînă, însă într-un moment în care se afla cel puţin 2 metri în afara careului. Cadu a executat penalty-ul, portarul advers a respins în faţă şi portughezul a înscris în poarta goală.

Nu este prima oară cînd arbitrii dictează lovituri de la 11 metri fără motiv. Steaua a primit un penalty extrem de uşor în partida cu Levski Sofia, la o cădere în careu a lui Tibi Bălan, iar la amicalul "roş-albaştrilor" cu ruşii de la Kuban a fost indicat punctul cu var în trei rînduri, însă toate cele trei lovituri de pedeapsă au fost irosite, una de Steaua, două de Kuban. Penalty-urile lui Kuban au părut a fi acordate eronat.

CFR este cea mai avantajată echipă de arbitraj în turul Ligii 1. Mai multe detalii aici!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.