Campionate

VIDEO "Bebeluşul" lui Bebeto a ajuns fotbalist » Next generation

+1 Foto
Băiatul lui, Matheus (dreapta), în primul său meci la Flamengo

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În 1994, la Mondialul cîştigat de Selecao, Bebeto sărbătorea golurile legănînd "copilul-talisman". După aproape 18 ani, Matheus a debutat la Flamengo

Trei goluri a marcat Bebeto la Mondialul american. Şi pe toate le-a celebrat legănînd bebeluşul care s-a născut pe 7 iulie 1994, cu zece zile înaintea celui de-al patrulea titlu brazilian. Un gest imitat de atunci de majoritatea jucătorilor deveniţi părinţi.

Acum, "bebeluşul" a ajuns fotbalist. Matheus, mijlocaş stînga, tehnic şi eficient ca tatăl său, are 17 ani şi jumătate şi tocmai a debutat la Flamengo: 13 minute în meciul cu Olaria (0-0). În tribuna oficială, Bebeto radia de fericire.

În vîrstă de 47 de ani, actualul politician, membru în Adunarea Legislativă a statului Rio, a mărturisit că "pare un moment suprarealist. În mintea mea se derulează un film: o clipă, mă întorc în timp. Matheus avea numai două zile cînd am marcat în «sfertul» cu Olanda. În clipa următoare, îl văd pe fiul meu printre profesionişti, la echipa la care am început şi eu. Sînt foarte mîndru".

VEZI AICI CUM CELEBRA BEBETO GOLURILE LA MONDIALUL DIN 1994!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.