Diverse

Un cititor GSP se revoltă în faţa eşecului numit Naţional Arena: "Consideraţi că încă mai putem fi aburiţi cu lucrări «de mîntuială»"

Aşa se face deszapezirea pe stadionul Naţional Arena

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 februarie 2012

Un cititor al Gazetei Sporturilor a trimis pe mailul redactiei o scrisoare prin intermediul căreia îşi exprimă revolta şi dezamăgirea faţă de construirea Naţional Arena, pe care o consideră "o lucrare de mîntuială".

Iată ce spune el în scrisoarea destinată actualului şi fostului primar:
"Domnule primar Oprescu, domnule fost primar Videanu,
Prin aceasta doresc să vă transmit dezgustul, dezaprobarea, dezamăgirea şi dispreţul meu faţă de cum aţi gestionat, pe rînd, în calitatea de primar al Bucureştiului, construcţia Naţional Arena şi creşterea exponenţială a costului construcţiei.
Ce mă deranjează cel mai tare pe mine, ne(mai)luînd în calcul şi chixul acoperiş-cost-utilitate, este faptul că dumneavoastră consideraţi că noi încă mai putem fi aburiţi cu lucrări/acţiuni făcute "de mîntuială", "la alibi", că nu avem respectul de sine necesar să ne dorim ceva complet, bine făcut de la un capăt la altul, că nu observăm plonjoanele dumneavoastră în superficialitate (da, domnilor, aici intră şi marea majoritate a restului politicienilor, nu vă victimizaţi). Că ne simţim subestimaţi şi desconsideraţi de astfel de acţiuni şi atitudini ce să vă mai spun? Deşi stiu, n-ar trebui să fie cazul pentru că, să fiu sincer, nici unul dintre dumneavoastră nu pare foarte complex.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.