Campionate

Accident teribil! David Ginola are diverse fracturi după o coliziune la schi

Ginola a devenit un pasionat jucător de golf

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 februarie 2012

David Ginola a ajuns la spital din cauza unui accident suferit pe o pîrtie în staţiunea Haute-Savoie, din Alpi. În plină cursă, fostul atacant francez (45 de ani) a intrat în coliziune cu un alt schior. Provocată şi de vizibilitatea redusă, fiind spre seară, ciocnirea a fost teribilă. David a căzut, a fost dat peste cap, cu consecinţe serioase: 5 coaste rupte, traumatism toracic, plus diverse leziuni la vertebrele gîtului şi la o claviculă.

După accident, Ginola a stat o oră şi jumătate pe pîrtie pentru a primi îngrijiri, abia apoi a putut fi transportat cu elicopterul serviciilor de urgenţă la spital. Investigaţiile nu au dezvăluit o problemă foarte gravă şi nu este exclus ca el să fie externat în curînd.

”Îl doare îngrozitor, dar nu-şi aduce aminte de ce s-a întîmplat. Se va recupera fiindcă este o persoană sănătoasă şi puternică. Faptul că a practicat sportul de performanţă l-a ajutat enorm”, a explicat un amic al lui Ginola. După retragere, David s-a dedicat golfului. În Alpi era prezent pentru un inedit concurs de golf pe zăpadă, ”Megeve Winter Golf Trophy”.


Ginola s-a retras în 2002, de la Everton. Printre echipele la care a mai activat se numără PSG, Newcastle, Tottenham, Aston Villa.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.