Liga 1

Roş-albii speră să păstreze măcar unul dintre cei doi fundaşi stînga veniţi în probe: "Poate iese unul din doi!"

Andrei Sidorenkov (stînga) şi David Lazari (dreapta)

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 10 februarie 2012

Brazilianul Lazari şi estonianul Sidorenkov vor juca şi diseară în partida cu Ludogoreţ.

Brazilianul David Rafael Lazari, 22 de ani, şi estonianul Andrei Sidorenkov, 27 de ani, s-au antrenat ieri dimineaţă sub comanda lui Liviu Ciobotariu, aşa cum a anunţat în exclusivitate Gazeta. Cei doi sînt în probe, sînt liberi de contract, iar "cîinii" speră că vor reuşi să păstreze măcar unul dintre ei. "Poate fac furori în amicalul cu Ludogoreţ şi atunci dăm lovitura. Referinţele sînt bune, acum să arate pe «muşama» ce pot!", au afirmat şefii roş-albilor.

Antrenamentul de ieri a fost fizic, însă cei doi n-au cîrtit nici un moment. "Par pregătiţi", au mai zis dinamoviştii, care îl strigă deja pe sud-american "Cocoşul" din cauza coafurii sale.

Lazari a jucat ultima dată la Dinamo Brest, în Belarus, iar Sidorenkov, internaţional estonian, cu 20 de selecţii, a evoluat pentru Viborg, în liga secundă daneză. Cei doi vor fi testaţi azi, de la ora 18:00, cu liderul Bulgariei, Ludogoreţ, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la DigiSport 1.

Veste bună pentru Mărkuş

Cu umărul dislocat în finalul meciului cu ŢSKA Sofia (2-1), Adrian Mărkuş a avut parte de o noapte de miercuri spre joi îngrozitoare, dar ieri şi-a mai revenit cînd a primit o veste bună de la şefii "cîinilor". Dinamo l-a cumpărat definitiv de la FC Bihor, iar atacantul de 19 ani a semnat un contract pe 5 ani cu alb-roşii. Ieri a fost şi la spital, unde unde a fost verificat în amănunt şi i s-au acordat îngrijiri de specialitate. Veste bună, probabil că nu va fi nevoie de o intervenţie chirurgicală, însă turneul din Antalya pare încheiat pentru el.

Ori Mioveni, ori Sibiu
Bogdan Pătraşcu s-a întors ieri în ţară pentru a-şi clarifica situaţia contractuală. Mijlocaşul central nu mai intră, momentan, în planurile lui Ciobotariu, de aceea va discuta cu Nicolae Badea vizavi de ceea ce va face, mai ales că este în ultimele 6 luni de acord cu roş-albii. "Bebe" ar putea pleca la Voinţa Sibiu sau la Mioveni, echipe interesate de el.

"Mi-ar plăcea să confirm la Dinamo Bucureşti. Am încredere că voi face meciuri bune" (David Lazari)

"Dinamo e un nume mare în Europa, de aceea am ales să vin în teste. M-aş putea adapta imediat" (Andrei Sidorenkov)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.