Liga 1

Steaua ar putea juca în retur pe noul “Ilie Oană”, stadionul pe care a fost bătut Galamaz!

Stadionul "Ilie Oană". FOTO Alex Nicodim

Articol de Florin Dincă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali are o variantă surprinzătoare pentru ca echipa să-şi dispute meciurile de pe teren propriu după ce reîntoarcerea în Ghencea a căzut: arena unde Galamaz a fost lovit


Steaua are stadion pentru meciul cu Twente, însă nu şi pentru meciurile din returul campionatului. Cum soluţia Ghencea pare iar compromisă, Gigi Becali a venit cu o propunere surpriză pentru fanii Stelei: noul stadion din Ploieşti, care aparţine Primăriei, unde evoluează Petrolul şi unde în toamna anului trecut s-a petrecut incidentul în care au fost implicaţi Galamaz şi Martinovici!

"Dacă nu vom reveni în Ghencea, jucăm la Ploieşti, pe stadionul Petrolului. Am acolo o alianţă PNG la Primărie şi îmi va fi foarte uşor să primesc aprobare ca să joace Steaua acolo", a anunţat Gigi Becali. Steaua a jucat la Ploieşti, din postura de gazdă, două meciuri chiar în actualul campionat, însă pe arena Astrei, iar media de spectatori pe care a reuşit-o a fost de doar 3.000 de fani.

Capacitate mai mică decît media Stelei :O
O mare problemă pentru Steaua, dacă va ajunge să joace meciurile de pe teren propriu pe noua arenă din Ploieşti, va fi faptul că nu va putea să aducă la stadion mai mult de 15.500 de spectatori, cît e capacitatea arenei. În acest sezon, media de fani a Stelei pe teren propriu, în toate competiţiile, e de 16.600 de spectatori.

5 stadioane diferite au jucat rolul de "casă" a Stelei în actualul sezon: Constanţa, Buzău, Ploieşti (Astra), Cluj şi Arena Naţională

"Nu mi se pare o soluţie bună pentru că Ploieştiul e un oraş ostil Stelei. Adică, acolo nu sînt mulţi suporteri stelişti, aşa cum se întîmplă la Buzău sau în altă parte"
Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.