Campionate

VIDEO Henry şi-a luat adio de la fotbalul englez marcînd golul victoriei cu Sunderland

Arsenal a pierdut o singură partidă de la venirea lui Henry: 2-3 cu Swansea (foto: Getty)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 12 februarie 2012

Împrumutat de Arsenal Londra de la New York Red Bulls, Thierry Henry a marcat golul victoriei în dificila deplasare de la Sunderland (1-2), punctînd în ultima sa partidă de Premier League

Francezul a adus victoria "tunarilor" în ultimul minut de joc, reluînd din careul mic după o centrare perfectă a rusului Arşavin. Gazdele au deschis scorul prin McClean, londonezii egalînd prin Ramsey. Henry a punctat pentru 1-2, aducînd-o pe Arsenal pe locul patru, la egalitate de puncte cu Chelsea, 43.

Din păcate pentru Arsene Wenger, meciul de ieri a fost ultimul pentru Henry în Premier League. Acesta va pleca de la Arsenal pe 16 februarie, nu înainte să intre pe teren şi în confruntarea de Champions League cu AC Milan. Campionatul Statelor Unite se reia pe 1 martie, iar francezul este nevoit să se întoarcă la pregătirile echipei  al cărei căpitan este.

Vezi aici rezumatul partidei!

De la revenire, Thierry Henry a marcat de două ori în Premier League (ultimul gol cu Blackburn, 7-1, şi cu Sunderland, 1-2), dar şi în Cupa Angliei (1-0 cu Leeds United).

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.