Campionate

Fanii îl atacă, Villas-Boas răspunde dur: ”Doar nu sînt nebun să plec acum!”

În 25 de etape, Villas-Boas nu a adunat cu Chelsea (locul 5) decît 43 de puncte, golaveraj 44-31

Articol de Constantin Popescu  —  duminică, 12 februarie 2012

Chelsea a suferit o nouă înfrîngere, a 6-a din actuala Premier League, şi a ieşit din zona Champions League, avînd doar două puncte cucerite în ultimele trei etape. Căderea albaştrilor a crescut nemulţumirea suporterilor faţă de antrenorul Andre Villas-Boas. După 0-2 ”afară” cu Everton, lui i s-a transmis clar: ”Ar fi mai bine să plece. Ne duce echipa în prăpastie”.

Fluierat şi huiduit la Liverpool, portughezul nu cedează. Rămîne calm: ”Asemenea atacuri fac parte din această muncă. Îmi asum responsabilitatea pentru eşec, am avut cea mai slabă prestaţie a sezonului. Însă de aici şi pînă la a-mi da demisia este cale lungă. Nu părăsesc acum echipa, doar nu sînt nebun. Am o treabă de făcut, un obiectiv de atins, nu mă dau bătut. Am încredere în mine şi în jucători. Să uităm ce a fost sîmbătă, ne pregătim să jucăm mult mai bine în Champions League”.

Pe lîngă rezultatele dezamăgitoare, Villas-Boas (34 de ani) este criticat şi pentru insistenţa cu care mizează pe Torres. Atacantul spaniol nu a mai marcat de 14 partide, totuşi ”schimb doar ce trebuie schimbat. Fernando nu intră în discuţie deoarece, chiar dacă nu înscrie, ajută mult echipa, creează spaţii pentru colegi. Sînt mulţumit de el, sînt convins că în curînd ne va aduce şi goluri”.

15 milioane de euro a plătit vara trecută Chelsea pentru a-l putea lua pe Villas-Boas de la FC Porto

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.