Campionate

Capello respinge Italia. Are o ofertă fantastică din Rusia!

Capello n-a mai lucrat la un club din 2006-2007, cînd a fost la Real Madrid

Articol de Constantin Popescu  —  duminică, 12 februarie 2012

Fabio Capello nu duce lipsă de oferte. Abia separat de ”naţionala” Angliei, tehnicianul de 65 de ani a fost văzut imediat, de pildă, ca soluţie la Inter, în locul lui Claudio Ranieri. El le-a dat însă peste nas conaţionalilor săi: ”Nici nu mă gîndesc să antrenez din nou în Italia!”.

Fermitatea cu care a vorbit i-a făcut pe jurnaliştii peninsulari să se întrebe dacă nu cumva există ceva deja pregătit. Aşa au descoperit că Fabio a primit o propunere incredibilă de la Anji Mahacikala. Ca să preia formaţia rusă, lui i s-a promis un salariu anual de 12 milioane de euro!

Patronul Suleiman Kerimov  nu are încredere că actualul antrenor, Iuri Krasnojan, poate califica echipa în cupele europene, de aceea caută pe altcineva. Demisia lui Capello se potriveşte ca o mănuşă. Nu a stat pe gînduri şi i-a făcut oferta. În următoarele zile ”vom discuta situaţia lui Krasnojan”, a explicat vicepreşedintele German Cistiakov, apoi ”vom lua măsurile pe care le credem de cuviinţă”.

Cît de curînd este aşteptată o întîlnire între oficialii lui Anji şi Capello. Acordului i se dau şanse importante. Un salariu imens şi posibilitatea de a lucra cu jucători precum Samuel Eto'o şi Roberto Carlos sînt tentaţii cît se poate de mari chiar şi pentru don Fabio. Englezii l-au plătit cu 8 milioane de euro pe an.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.